MogatKing 91 Napisano 7 Lipca 2021 Donator Udostępnij Napisano 7 Lipca 2021 Witajcie, mianowicie mam problem z CS 1.6, po kilkunastu sekundach gra zacina się na sekundę, po czym ukazuję mi się w prawym górnym rogu czerwony napis: CL_FlushEntityPacket. Bardzo przeszkadza mi to w graniu, wiedziałby ktoś jak to naprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olgierd 887 Napisano 7 Lipca 2021 Zasłużony Udostępnij Napisano 7 Lipca 2021 Tracisz pakiety. Ciężko rozwiązać ten problem, ale podczas grania najlepiej jak wyłączysz inne programy, które wymagają połączenia lub możesz zadzwonić do dostawcy internetu i poinformować ich o problemie utraty pakietów. misiek223 i MogatKing dodali reakcje 1 1 Pozdrawiam fanów, Boski Z Polski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MogatKing 91 Napisano 7 Lipca 2021 Autor Donator Udostępnij Napisano 7 Lipca 2021 A jakbym podłączył kablem Ethernet router do laptopa, to by coś dało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olgierd 887 Napisano 7 Lipca 2021 Zasłużony Udostępnij Napisano 7 Lipca 2021 Spróbuj i sam się przekonaj. Pozdrawiam fanów, Boski Z Polski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pan Truskawa Napisano 14 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi