misiek223 Napisano 6 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2021 Co prawda przydałby nam się ubt no ale co do twojej kandydatury mam mieszane uczucia. Generalnie masz zjebaną opinie w "świecie csa" gdzie nie zapytam to Cię znają i nie są to dobre opinie (nie sugeruje sie infem od @ Ringo ) zeby nie bylo)^^ u nas macie czystą kartę ale wypadałoby się trochę bardziej postarać. Według mnie ubt to jedna z najważniejszych funkcji na forum, taka wizytówka. Na tą chwile żeby mnie przekonać to musiałbyś być na poziomie Heniovskiego ale sadzac po doborze adminów smiem watpic, prosty przykład - to jakich dobierasz adminow tez swiadczy o twoim poziomie. Drugi przykład - a ty piszesz o doświadczeniu xd - zla slawa - doswiadczenie widac wyzej - kultura na nie. @ Nbaklub jak dla mnie to wy chcecie tylko dostep do bansa xd pokaz jego rozpiski z poprzedniej sieci o ktorej wspominasz na pw ^^. @edit2 nie pokazał xd @edit3 5 1 1 Precyzja odpowiedzi zależy od precyzji zadanego pytania. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/69223-ubteam-oxymen2/page/2/#findComment-328792 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nbaklub Napisano 6 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2021 Dobra więc tak na początku podkreślę że nie kieruje się tutaj znajomością. +aktywność +znajomość gierki(co jak co ale on jest koxem totalnym jeśli chodzi o 1,6) +pracowałem z tobą na poprzedniej sieci jako ub. I muszę przyznać że naprawdę się znasz na tym co robisz +Dobra umiejętość rozpisywania demek Jestem na tak A teraz jeszcze zostały 2 osoby które wniosły do tematu zamieszanie 9 godzin temu, misiek223 napisał: to jakich dobierasz adminow tez swiadczy o twoim poziomie. NIe tobie idzie oceniać naszych adminów. Poza tym co ma nasz admin do podania na UB innej osoby. 11 godzin temu, Pietrek90 napisał: Jestem na Duże Nie - Zachowanie Nie odpowiednie robi siebie dziecko - Wszystkie wypowiedzi zostały napisane przez twoich Ziomków ze by napisali na tak jesteś kłamcą i nie dotrzymujesz słowa - Nerwowy nie da sobie nic powiedzieć masz zawsze rację xd - Obraża Kobiety Mścisz się za zabranie admina. Zachowanie hmm... Na poprzedniej sieci to ty robiłeś z siebie idi... Jako właściciele serwera nie kierujemy się znajomościami tylko umiejętnościami Nie zawsze ma rację bo nieraz na starej sieci załatwialiśmy sprawy Ub w wiadomościach prywatnych ponieważ on się gdzieś walną a później po wskazaniu mu błędów poprawiał się i oddawał mi rację Obraża kobiety... mam przytoczyć to co mówiłeś do Weroniki i Asi w wiadomościach prywatnych? Były zgłoszenia na Cb tyle że jakoś szfagier ci odpuszczał. 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/69223-ubteam-oxymen2/page/2/#findComment-328835 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polkes Napisano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2021 (edytowane) Ogólnioe, to tak. Nie chce tam się mieszać w jakieś dymy czy coś. Ale idąc logicznym tokiem myślenia. 1, @ misiek223Mister , @ Nbaklub oboje macie swoje racje względem 1 linku miska. - Admin jest łatką i wizytówką naszych serwerów, To jest Internet, nie znamy danej osoby na tyle by ocenić czy coś odwali czy nie. Jednak brak reakcji ze stron właścicieli serwerów na dane zachowania, ignorowanie danych sytuacji przypina daną łatkę danej osobie. W tym zgodzimy się chyba wszyscy, Tak myślę. A tu nie ma żadnej informacji odnośnie ostrzeżenia dla tego adminka co randomem nie jest. U nas na JB wszystkie ostrzeżenia są publiczne, przynajmniej ludzie widzą reakcje na złe zachowania adminów na serwerze. Więc tutaj jest minus dla składającego podanie, nikt nie widział żadnej reakcji na te zachowanie. 2. Spoiler Na rozpiskach się nie znam, ale jak widzę Twoja rozpiska różni się od 3 członków UBT, jak również werdykt. Jednak każdy może się pomylić. Podsumowanie: Również mam mieszane uczucia względem podania. Nie chodzi mi tu o Twoją reputację, czy zamieszanie które robicie wokół siebie. Czy o sugestie dostępu do bansa, gdzie w moim mniemaniu każdy właściciel serwera powinien mieć tam załozone konto z ograniczeniami. Ban/Unban. Mam wątpliwości do Twojej zbytniej pewności siebie w podejmowaniu decyzji. W moim odczuciu mogą być nie do końca przemyślane. Nieokreślony okres próbny, jeśli miałbyś zostać przyjęty. Edittt #1 Po przeczytaniu podania które podlinkowała @ Mrs.Fuksiara zmieniam zdanie. Negatywnie wpłynął na mnie Twój komentarz w podaniu osoby kandydującej na to samo stanowisko. Z mieszanych odczuć dałeś mi pewność w słuszności wyboru. "Likwidacja konkurencji" Jak zwał tak zwał. Polega wiadomo na czym. Dokładniej chodzi mi o to "Jak może być 9/10 ocenianie demka. Jeśli byś musiał Wszystko wiedzieć i słyszeć i wgl dobra jaja." Jest to podważanie czyiś kompetencji bez poparcia tego jakimi kolwiek dowodami. Jest to tak bezużyteczne, jak Sygnalizacja w GTA. Zniechęciło mnie to strasznie. jestem na NIE Edytowane 10 Czerwca 2021 przez polkes Zmiana zdania 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/69223-ubteam-oxymen2/page/2/#findComment-328867 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrs.Fuksiara Napisano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2021 Też mam spore wątpliwości, po wypowiedziach w innych postach oraz w sumie pod ostatnim podaniem, gdzie w sumie wyśmiałeś doświadczenie/umiejętność oceniania demek. @ Pigułsonuwer Masz trochę za dziecinne zachowanie, nad tym popracuj. https://csowicze.pl/topic/69271-ubteam-nick-pigułsonuwer/ + Chęć pomocy - Zachowanie +/- Wymagania Myślę, że można spróbować dać Ci okres próbny, zważając na Twoje zachowanie oraz na Twoje umiejętności. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/69223-ubteam-oxymen2/page/2/#findComment-328869 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.WERKA. Napisano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2021 (edytowane) 19 godzin temu, Nbaklub napisał: Dobra więc tak na początku podkreślę że nie kieruje się tutaj znajomością. +aktywność +znajomość gierki(co jak co ale on jest koxem totalnym jeśli chodzi o 1,6) +pracowałem z tobą na poprzedniej sieci jako ub. I muszę przyznać że naprawdę się znasz na tym co robisz +Dobra umiejętość rozpisywania demek Jestem na tak A teraz jeszcze zostały 2 osoby które wniosły do tematu zamieszanie NIe tobie idzie oceniać naszych adminów. Poza tym co ma nasz admin do podania na UB innej osoby. Mścisz się za zabranie admina. Zachowanie hmm... Na poprzedniej sieci to ty robiłeś z siebie idi... Jako właściciele serwera nie kierujemy się znajomościami tylko umiejętnościami Nie zawsze ma rację bo nieraz na starej sieci załatwialiśmy sprawy Ub w wiadomościach prywatnych ponieważ on się gdzieś walną a później po wskazaniu mu błędów poprawiał się i oddawał mi rację Obraża kobiety... mam przytoczyć to co mówiłeś do Weroniki i Asi w wiadomościach prywatnych? Były zgłoszenia na Cb tyle że jakoś szfagier ci odpuszczał. Akurat szacunku do kobiet to Oxymen nie ma. Na nie +Chęć do działania -Zachowanie wobec drugiego człowieka +Aktywność Ale myślę, że powinno się patrzeć na to czy dana osoba ma szacunek do drugiego człowieka. Edytowane 7 Czerwca 2021 przez .WERKA. 6 1 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/69223-ubteam-oxymen2/page/2/#findComment-328888 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Citrulline Napisano 8 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2021 40 minut temu, daffyy napisał: To ja się wypowiem ? Na poprzedniej sieci która wspominają to fakt - był aktywny, ale... Sprawdzanie próśb o bany/unbany wyglądały w ten sposób 0 tłumaczeń, 0 rozpiski i nawet nie raczy napisać, że osoba wyżej np ma rację. "Rozpisywanie" i popieranie to nagraniami z telefonu XD Nie no to oceniać, jak zależy wam tylko na aktywności to tak Dobra,widze ze nawet jak nie mam czasu na laptopa to umknie gdzieś moj nick. Daffy nie wiem po co szukasz na siłę kolejnego problemu, tamte demko rozpisałem sam od siebie, nikt mnie nie pytał nigdy czy rozpisze mu demko, a tym bardziej @ OxyMen2 każdy kto mnie zna,ten wie ze wolałem bardziej rozpisywać demka niż grac, także twoj argument jest jak igła w stogu siana pozdro Co do podania, nie patrząc na to ze sie znamy, napisałbym to samo gdybym tylko go "kojarzyl" +Zawsze pomocny,w pracy potrafi wejsc na telefon aby sprawdzić ss czy dac komuś unbana +Dojrzaly jak na swoj wiek z wysoką ortografią i gramatyką +Zna bardzo dobrze amx jak i rozpoznawanie cheaterow 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/69223-ubteam-oxymen2/page/2/#findComment-328984 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIP takko Napisano 8 Czerwca 2021 VIP Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2021 To i ja sie wypowiem znac cie nie znam ale obserwuje tutaj niczym super mocny truskawa jestem na nie +wiek -doswiadczenie -rozpisywanie demek --- najwiekszy minus to ze nie potrafisz przyjac czegos na klate, ktos ci napisal na nie i dal pare argumentów to mu djaesz emotke śmiechu, gdy jakis twoj admin/kolega cos napisal to dajesz chlopie serducho, no widac tutaj doskonale jak przyjmujesz krytyke na klate 1 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/69223-ubteam-oxymen2/page/2/#findComment-328990 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pigułsonuwer Napisano 8 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2021 To może i ja się wypowiem Jestem na nie Nie siedzę tu długo tylko chwile ale za to widziałem twoje prace na innych sieciach i znam cię też z mixów kolego +wiek -doświadczenie -rozpisywanie demek -niestosowne i dziecinne zachowanie nawet głupi przykład w moim podaniu gdzie nie zależy mi na tym to była po prostu chęć pomocy mam świadomość że dopiero dołączyłem do sieci napisałeś to w taki sposób jakbyś mnie znał nie znasz a oceniasz i to jeszcze piszesz tak chamsko i bezczelnie popracuj nad swoim zachowaniem jesteś dorosłym facetem a po twojej wypowiedzi mogę stwierdzić tylko jedno że zachowujesz się jak dziecko daleko z tym nie zajedziesz do ubt ci jeszcze daleko sama aktywność nie wystarczy najważniejsze sprawdzić poprawnie demko 1 2 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/69223-ubteam-oxymen2/page/2/#findComment-328993 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anka Napisano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2021 Jestem na nie ? +Wiek +/- wymagania - toksyczne zachowania wobec drugiego człowieka. I proszę skończ mnie mieszać w te swoje śmieszne gierki. 2 1 1 "Zanim padłeś, jeszcze ziemię przeżegnałeś ręką. Czy to była kula synku, czy to serce pękło?" -Krzysztof Kamil Baczyński Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/69223-ubteam-oxymen2/page/2/#findComment-329014 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:TRakToR:. Napisano 11 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2021 Podanie napisane za wcześnie nie widziałem doświadczenia po twojej rozpisce demka. Udzielaj się więcej w dziale rozpisuj demka pokaż, że Ci zależy i masz to doświadczenie. Na tą chwilę odrzucam podanie. 2 2 ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿ Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/69223-ubteam-oxymen2/page/2/#findComment-329188 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi