Gość chuj123 Napisano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2021 Twój nick: rekt by dymek Serwer: jakis go mod Link do bana (https://bany.csowicze.pl/) http://banicje.pl/amxbans/ban_list.php?bid=5155 Screenshoty spakowane w paczkę: NIE MAM! Dajecie jakiemus nsowi smiesznemu co ma 200h w tej grze admina gdzie chlop wpisuje wlasny powod i wpisuje wstaw ssy XDD Mozecie przejrzec te demko czy jest cos z wami nie tak, jesli nie rozumiecie tego co mowie. Nie wiem mam wam udostepnic moj komputer zebyscie ogarneli, że nie ma zadnych ssow z css_inferno ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKvbvSx 13 Napisano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2021 Ss'y możesz odnaleźć w głównym folderze cs'a. Moim zdaniem poprodtu te ss'y są "brudne" dlatego mówisz że ich nie masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chuj123 Napisano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2021 Wy jestescie jacys ujebani naprawde.. Myslisz, że gram w gre 5 dni, że nie wiem gdzie sa ssy? Gosciu Ty myslisz, że w 2k21 ktos bedzie na wh gral XDDDDDDDD W dodatku bez anticheata HAHA LMAO.. Zreszta większość cheatow od hpp ma antissy wiec po du**e te Twoje gadanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chuj123 Napisano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2021 (edytowane) A jak myslisz, że bym usunal ssy z folderu to tez niezle nasrane musisz miec XD Edytowane 21 Kwietnia 2021 przez chuj123 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chuj123 Napisano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2021 Idz lepiej Kubus w simsy pograj.. Tu tez patola, ze admina kazdemu nsowi daja dlatego, że ma godziny na serwie XDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKvbvSx 13 Napisano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2021 Ss'y z inferno widać na pierwszy rzut oka, i może trochę uspokoił byś się? Ss'y admin ma prawo wstawić każdemu kogo podejrzewa owspomagacze. De_inferno0000-de_inferno0005 to są ss'y które masz zapakowac i wstawić, nie dziękuj za pomoc :). Andrzej Pazdzio dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chuj123 Napisano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2021 To sa calkiem inne ssy. To ma byc css_inferno a nie te Tamte ssy sa z jakis mixow XD Masz jakbys nie wierzyl XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chuj123 Napisano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2021 Czemu po prostu nie mozecie sprawdzic demka? Sam jestem BLem i sam wiem, że latwiej jest ocenic cos z demka a nie tylko z ssow Przecież na demku wszystko widac.. Movement, strzelanie a jak nie to zalacza sobie jakies esp czy wh i sprawdza z (chociaz sam nie jestem przekonany do takiego sprawdzania na sile z wh wszystko raczej sprawdza sie na czysto chyba, że jest jakas ciekawa akcja, ktorej nie da sie wyjasnić to mozna sie wspomóc :p) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsor Henioovsky 456 Napisano 21 Kwietnia 2021 Sponsor Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2021 Brak ssów= Brak UB. Jedyną opcja gdzie jeszcze mogą być Twoje ssy jest APPdata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi