poyebany420 0 Napisano 15 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2021 (edytowane) 1. Nick: poyebany420 2. Imię: Daniel 3. Wiek: 17 4. Znajomość AMX (1-10): 10 5. Sprawny i działający mikrofon: Raczej nie inaczej. 6. Składka (Składka obowiązkowa SMS/PSC/PRZELEW/PAYPAL): Na dniach wleci jakaś dotacja. 7. Link do swojego GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/poyebany420/91.224.117.18:27085/ 8. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem?: Spędzam na tym serwerze sporo czasu. Czasem brakuje admina żeby zbanować czitera. Pozatym jest to mój ulubiony serwer i chciałbym grać na nim jakąś istotną role. 9. IIe czasu możesz poświecić na serwerze: Od 1 do 4 godzin dziennie. 10. Czy posiadałeś już admina: Nie 11. Posiadasz TS3 / Discord: Tak, jestem na DSC Csowicze 12. Posiadasz steam z cs 1.6? : Nie EDIT: Myślałem, że amx to są tylko komendy na serwerze wyskoczyła mi komenda amx_help i się chciałem poduczyć tego ale jednak to nie o to chodziło. 4. Znajomość AMX (1-10): 1 Nie mogę zainstalować steam, bo mam starego lapka ojca do którego zapomniał hasła administratora Edytowane 16 Kwietnia 2021 przez poyebany420 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Pazdzio 5 Napisano 15 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2021 +wiek +składka -steam +/- amx nie wiem co o tym myśleć, według mnie powinien opiekun ci zrobić rozmowę kwalifikacyjną i się o tym przekonać Jestem NEUTRALNY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xotar 29 Napisano 15 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2021 + gt + składka - amx (10/10? To weź mi napisz jakiś plugin, z góry dziękuję) +- steam (ogarnij szybko i po sprawie) + wiek +- doświadczenie (nie miałeś admina ale wiadomo wszystkiego można nauczyć) Na ten moment na nie. Napisz mi plugin to pogadamy. Pozdrawiam Xotar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavjer 635 Napisano 16 Kwietnia 2021 Zasłużony Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2021 - steam - kłamiesz w podaniu --amx + składka Polecam sobie poczytać nieco więcej o amx i ogółem o adminach 1.6: https://csowicze.pl/topic/66366-podstawowe-komendy-admina/ I nie tylko to, a w większym zakresie się zainteresować Jak się podszkolisz i poprawisz, napisz podanie Kontakt: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi