ARRxsSORE 1 Napisano 30 Marca Udostępnij Napisano 30 Marca 1. Nick: LeNa 2. Imię: Artur 3. Wiek: 18 4. Znajomość AMX (1-10): 5/6 ale szybko sie uczę 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Składka (Składka obowiązkowa SMS/PSC/PRZELEW/PAYPAL): Jasne mogę dawać przelewem składkę 7. Link do swojego GameTracker'a:https://www.gametracker.com/player/LeNa %3A3/91.224.117.18:27085/ 8 Dlaczego chciałbyś zostać administratorem?: ponieważ jest mało adminów aktywnych a że już miałem admina i gram często to chciał bym sie zgłosić na admina 9.IIe czasu możesz poświecić na serwerze?: zależy od dnia ale od 12h do minimum 2/3h dziennie 10.Czy posiadałeś już admina?: Tak 11.Posiadasz TS3 / Discord?: posiadam to i to 12.Posiadasz steam z cs 1.6?: Tak PS: już nie jestem adminem na innej sieć i zmieniłem sieć na tą więc można mnie przyjąć jak chcecie Andrzej Pazdzio dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andrzej Pazdzio 5 Napisano 30 Marca Udostępnij Napisano 30 Marca +wiek +amx +steam +/- gt Jestem na tak. W dodatku już nie jest adminem na innej sieci jak i ja. Pozdrawiam Przemuś ARRxsSORE dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xotar 21 Napisano 30 Marca Udostępnij Napisano 30 Marca więc tak: 1. amx na -+ (nabij min. 15h) 2. składka na + 3. steam na + 4. wiek na + 5. doświadczenie jako admin + pozdrawiam Xotar. ARRxsSORE dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
K4SA 7 Napisano 31 Marca Udostępnij Napisano 31 Marca +wiek +amx +mikro +składka +steam + Posiadałeś adma czyli powinieneś ogarniać. +Dużo czasu na serwer +- GT Jestem na Tak ARRxsSORE dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavjer CS 1.6 46 Napisano 31 Marca Udostępnij Napisano 31 Marca (edytowane) +/- amx + duża aktywność + Steam + składka Zgłoś się do mnie po nadanie uprawnień oraz opłacenie składki Witam na pokładzie Edytowane 31 Marca przez xavjer ARRxsSORE dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi