Mrs.Fuksiara 2 195 Napisano 14 Marca Udostępnij Napisano 14 Marca Przed wami pierwszy taki konkurs na sieci. Waszym zadaniem będzie odtworzenie wybranej przez siebie emotki za pomocą waszej cudownej twarzy albo ciała. *UWAGA* Nie można używać żadnych filtrów ułatwiających zadanie. Za to możecie się malować się i tak dalej. Możecie również edytować post w każdym momencie! Wstawiacie tylko i wyłącznie jedno zdjęcie pod tym postem + emotikonę, którą przedstawiacie na zdjęciu! Nagrody: Miejsce I: Poduszka emoji + specjalna ranga + medal w profilu+ 50 punktów reputacji. Miejsce II: Medal w profilu + 30 punktów reputacji. Miejsce III: Medal w profilu + 10 punktów reputacji. Po zakończeniu konkursu odbędzie się głosowanie w którym zostaną wyłonione 3 pierwsze miejsca. Konkurs trwa od 14 marca do 14 kwietnia! Powodzenia i miłej zabawy! PS. Zapomniałam wspomnieć, że @ Sysia ;* mi pomogła wpaść na ten pomysł ;x Ringo, P00F, Oktaawian CS:GO i 5 innych dodali reakcje 3 3 2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Truskawa 631 Napisano 14 Marca Moderator Moderator Popularny post Udostępnij Napisano 14 Marca 😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝 😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝 xotar, Lolcia :3, Terrorist i 8 innych dodali reakcje 4 7 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P00F 976 Napisano 14 Marca Technik Pomoc Techniczna Popularny post Udostępnij Napisano 14 Marca 🙈🙈🙈🙈 Pan Truskawa, sgg lolek, Klusia i 7 innych dodali reakcje 5 5 ♛ Aktualny Junior Admin Sieci Csowicze.pl Specjalista IPS'a a także Pomoc Techniczna Sieci. ♛ Problem z forum? Kliknij i mnie dodaj. ♛ Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp ♛ Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie przy tym używaj znaków interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie będę łamać Twojego 'szyfru'. ♛ Zaczynając rozmowę przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. ♛ MOJE WIERSZE ♛ ———————————————————— DEDYKACJA DLA PRZYJACIÓŁ - KLIK DEDYKACJA DLA KLUSII i QUARDASA - KLIK DEDYKACJA DLA DOMINIKA [PAN TRUSKAWA] - KLIK ———————————————————— Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jokerek23 214 Napisano 14 Marca Popularny post Udostępnij Napisano 14 Marca 😋😋😋😋😋 Lolcia :3, Sysia ;*, P00F i 7 innych dodali reakcje 3 7 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klusia 408 Napisano 16 Marca Popularny post Udostępnij Napisano 16 Marca 😁😁😁😁😁😁 Quardass21, jokerek23, radkovsky i 11 innych dodali reakcje 13 1 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
.::Ania;3::.ViceMiss 104 Napisano 16 Marca Popularny post Udostępnij Napisano 16 Marca 🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫 Sysia ;*, BlonDas, Ringo i 10 innych dodali reakcje 13 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ringo 142 Napisano 17 Marca Popularny post Udostępnij Napisano 17 Marca 😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏 Mrs.Fuksiara, Klusia, radkovsky i 9 innych dodali reakcje 3 8 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radkovsky 136 Napisano 19 Marca Popularny post Udostępnij Napisano 19 Marca specjalnie morde ogoliłem żeby zdjęcie zrobić .::Ania;3::.ViceMiss, Oktaawian CS:GO, Pan Truskawa i 11 innych dodali reakcje 4 1 7 2 Steam: https://steamcommunity.com/id/radkovsky1979 GG: 71709507 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
`Negative 174 Napisano 24 Marca Udostępnij Napisano 24 Marca Hahaha zalicza się ? Klusia, P00F, Sysia ;* i 2 innych dodali reakcje 5 Przez Mrs.Fuksiara, 24 Marca Tak, wszystkie miny są dozwolone🙈😍 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shabaddy 233 Napisano 25 Marca Popularny post Udostępnij Napisano 25 Marca (edytowane) Edytowane 25 Marca przez Shabaddy sgg lolek, Ringo, El Jokeros i 11 innych dodali reakcje 11 1 2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
El Jokeros 568 Napisano 26 Marca Udostępnij Napisano 26 Marca 😎😎 BlonDas, Candymen, Sysia ;* i 7 innych dodali reakcje 1 7 1 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RumcajsJumper 2 728 Napisano 3 Kwietnia Właściciel Właściciel Udostępnij Napisano 3 Kwietnia Sysia ;*, Mrs.Fuksiara, P00F i 5 innych dodali reakcje 8 POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO! Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi