STULEJARZ 200 Napisano 8 Stycznia Sponsor PRO Sponsor PRO Udostępnij Napisano 8 Stycznia {Wiadomość wygenerowana automatycznie} Witajcie użytkownicy! W dniu dzisiejszym została wpłacona dotacja dla CSowicze.pl od Mechu Kwota: 50,00 zł Z całego serca chcielibyśmy Ci podziękować za wsparcie naszej działalności. Twoja darowizna na pewno sprawi, że będziemy mogli się jeszcze bardziej rozwinąć. Wy też możecie pomóc sieci! Kliknij tutaj! Dziękujemy i pozdrawiamy! Ekipa Sieci CSowicze.pl Terrorist, Mrs.Fuksiara, P00F i 1 inny dodali reakcje 1 3 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P00F 580 Napisano 8 Stycznia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Napisano 8 Stycznia Dziękujemy. ♛ Aktualny Junior Admin Sieci Csowicze.pl Specjalista IPS'a a także Pomoc Techniczna Sieci. ♛ ♛ Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp ♛ Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie przy tym używaj znaków interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie będę łamać Twojego 'szyfru'. ♛ Zaczynając rozmowę przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. ♛ MOJE WIERSZE ♛ ———————————————————— DEDYKACJA DLA PRZYJACIÓŁ - KLIK DEDYKACJA DLA KLUSII i QUARDASA - KLIK DEDYKACJA DLA DOMINIKA [PAN TRUSKAWA] - KLIK ———————————————————— Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swipez 261 Napisano 8 Stycznia Udostępnij Napisano 8 Stycznia (edytowane) Dziękujemy za drobne Edytowane 9 Stycznia przez swipez "From what I’ve tasted of desire I hold with those who favor fire." [Robert Frost - Fire and Ice] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sysia ;* 3019 Napisano 8 Stycznia Admin Administrator Udostępnij Napisano 8 Stycznia Dzięki Meszek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LewyBrzeG 756 Napisano 9 Stycznia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Napisano 9 Stycznia Dzięki za drobne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Terrorist 1720 Napisano 9 Stycznia Właściciel Właściciel Udostępnij Napisano 9 Stycznia Dzięki za wsparcie ONLY AWP 128TR: 51.83.214.249:27015 JAILBREAK: 91.224.117.148:27015 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
senetor 35 Napisano 9 Stycznia Udostępnij Napisano 9 Stycznia Dziękujemy PRYWATNE WIADOMOŚCI: Proszę nie wysyłać do mnie setki PW w jednej sprawie. Przy wysyłaniu wiadomości trzymaj się JEDNEJ WIADOMOŚCI na dany temat. Kontaktując się ze mną pamiętaj aby odrazu pisać o co konkretnie chodzi, ponieważ oszczędzi to mój czas, jak i Twój. Nie pisz po jednym wyrazie, sformułuj zdanie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P00F 580 Napisano 15 Stycznia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Napisano 15 Stycznia ♛ Aktualny Junior Admin Sieci Csowicze.pl Specjalista IPS'a a także Pomoc Techniczna Sieci. ♛ ♛ Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp ♛ Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie przy tym używaj znaków interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie będę łamać Twojego 'szyfru'. ♛ Zaczynając rozmowę przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. ♛ MOJE WIERSZE ♛ ———————————————————— DEDYKACJA DLA PRZYJACIÓŁ - KLIK DEDYKACJA DLA KLUSII i QUARDASA - KLIK DEDYKACJA DLA DOMINIKA [PAN TRUSKAWA] - KLIK ———————————————————— Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi