pale rolke 21 Napisano 3 Stycznia Udostępnij Napisano 3 Stycznia 1. Nick: kiedyś ^.zJaranY~~[M]is^. , aktualnie pale rolke. 2. Imię: Kamil. 3. Wiek: 18. 4. Znajomość AMX (1-10): 8.5. 5. Sprawny i działający mikrofon: tak posiadam sprawny i działający mikrofon . 6. Składka (Składka obowiązkowa SMS/PSC/PRZELEW/PAYPAL): przelew. 7. Link do swojego GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/pale rolke/91.224.117.18:27085/ 8 Dlaczego chciałbyś zostać administratorem?: ogólnie to mam bardzo wielki sentyment do serwera jak i do sieci i chciałbym wrócić do ekipy, chciałbym pomóc w pilnowaniu porządku na serwerze dziś np. było pełno dzieci którzy nadużywali mikrofonu chodzi mi tu o krzyki, piski i wyzwiska. 9.IIe czasu możesz poświecić na serwerze: to zależy od dnia, ale bez problemu kilka godzin:) 10.Czy posiadałeś już admina: oczywiście, że tak. 11.Posiadasz TS3 / Discord: posiadam to i to. 12.Posiadasz steam z cs 1.6? : tak posiadam cs 1.6 z steam:) ps. oczywiście swoją aktywność poprawie więc bez problemu pozdro ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xotar 9 Napisano 4 Stycznia Udostępnij Napisano 4 Stycznia Zwracając uwagę na to że już kiedy byłeś u Nas, jestem na: Tak pale rolke dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kaskader 303 Napisano 4 Stycznia Udostępnij Napisano 4 Stycznia Z racji tego ze jest mala ilość adminiow zostajesz przyjety. Zgłoś sie do mnie po uprawnienia a do @ RumcajsJumper zeby opłacić skladke. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kaskader 303 Napisano 4 Stycznia Udostępnij Napisano 4 Stycznia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi