KsiadzTenSam 37 Napisano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2020 1. Nick : Ksiadz W Swoim Rodzaju 2. Próbka głosu : Musze ? 3. Administrator banujacy : Snuffy 4. Powód bana : [JailBreak] 'Ksiadz W Swoim Rodzaju' dostał bana na CT Powód: 'Fragowanie, brak kreatywnego prowadzenia.' 5. Opis sytuacji : Sytuacja jest taka że prowadziłem na mapie Jail_aj_bananamuffin_nd Moje polecenia byly to " Po otwarciu waszej celi idziecie pod jedna z wybranych przez was bramek i robicie zgrabny szereg mniejsze grupki lub pojedyncze osoby bede zabiał i macie bezruch do odwolania. Po czym otworzylem cele zobaczylem ze są mniejsze grupy powiedzialem ze na poprawe macie 5 sekund odliczylem i zabilem mniejsze grupki po czym Snuffy zaczął mówic ze to byl Fk gdzie mówiłem 2 razy o co mi chodziło to dostalem takiego smiesznego Bana gdzie jest napis Brak prowadzenia kreatywnego. Gdzie ja zawsze gdzie jestem w CT staram sie prowadzic kreatywnie. 6. Data / godzina / mapa : 26 Grudnia 18:15 około Jail_aj_bananamuffin_nd furiaa17, Pulsefire, snuff i 1 inny dodali reakcje 2 2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snuff 48 Napisano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2020 Tematy muszą być nazywane zgodnie z treścią. Temat został zgłoszony. Co do twojego prowadzenia. Powtórzyłeś, że zabijesz mniejsze grupki, to prawda, ale zamiast dać karniaka/strzał ostrzegawczy osobie blokującej, to zacząłeś zabijać po kolei wszystkich jak leciało. Zabiłeś wtedy 14 osób. Zabija się osobę blokującą. Wszyscy pewnie byli przekonani, że są w szeregu i czekają na kolejne polecenia. Jednak ty wolałeś ewidentnie polecieć na fragi. Ja nie będę tolerował takiego prowadzenia. Jesteś tutaj dla graczy i powinieneś ograniczyć tego typu zabijanie. Jak brakuje ci fragów, to polecam inne serwery tej sieci, gdzie możesz sobie zabijać ile chcesz. Tu masz serwer, na którym mamy się dobrze bawić, a nie ginąć za byle pierdołę. Nic więcej do dodania nie mam. Pulsefire dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mambaKRUL 31 Napisano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2020 (edytowane) Nwm czy mogę się wypowiadać ale tutaj demko jak chłop ucieka z CT i zamiast dostać bana to admin go przenosi z powrotem do CT... http://800388.node28.pukawka.pl/hltv-2012261638-jail_anka_2020-1608997080-1608997680.zip To raczej to demko wyżej bo mapa jail_anka_2020 była a jeśli nie to ta niżej, ale na 99 % ta mapa wyżej. http://800388.node28.pukawka.pl/hltv-2012261315-jail_anka_2020-1608984900-1608987000.zip PS: On nie pierwszy raz ucieka z CT, tylko większość adminów ma dziure między nogami a nie jaja i nie potrafi zbanować. @EDIT Chłopie ucieczka to ucieczka, byłeś w CT przeszedłeś do TT i tyle, a to że ty sie tłumaczysz, że ktoś tam nie ogarniał ct i tak dalej to gó**o to mnie obchodzi. Tak byłeś do końca jak cie z powrotem przeniósł do ct @EDIT2 @ KsiadzTenSam Ty chłopie nawet nie wiesz jak edytować posta i chcesz admina haha Edytowane 26 Grudnia 2020 przez mambaKRUL Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KsiadzTenSam 37 Napisano 26 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2020 (edytowane) 9 minut temu, mambaKRUL napisał: Nwm czy mogę się wypowiadać ale tutaj demko jak chłop ucieka z CT i zamiast dostać bana to admin go przenosi z powrotem do CT... http://800388.node28.pukawka.pl/hltv-2012261638-jail_anka_2020-1608997080-1608997680.zip To raczej to demko wyżej bo mapa jail_anka_2020 była a jeśli nie to ta niżej, ale na 99 % ta mapa wyżej. http://800388.node28.pukawka.pl/hltv-2012261315-jail_anka_2020-1608984900-1608987000.zip PS: On nie pierwszy raz ucieka z CT, tylko większość adminów ma dziure między nogami a nie jaja i nie potrafi zbanować. Ja nie uciekam z CT . dzis byla sytuacja gdzie byl NZY i powiedzialem mu o co chodzi i doszlismy do porozumienia. I bylem do konca. -,- wiec nie wiem po co tu takie cos .. -,- @mambaKRUL słuchaj ty mnie ja nie bede ci sie tu rozpisywał -,- nie wiem po co ci mialem edytować post jeśli jedna odpowiedz prowadzi do ciebie -,- a droga do osoby trzeciej Ogarnij sie troszeczkę -,- Edytowane 26 Grudnia 2020 przez KsiadzTenSam mambaKRUL dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KsiadzTenSam 37 Napisano 26 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2020 4 minuty temu, snuff napisał: Tematy muszą być nazywane zgodnie z treścią. Temat został zgłoszony. Co do twojego prowadzenia. Powtórzyłeś, że zabijesz mniejsze grupki, to prawda, ale zamiast dać karniaka/strzał ostrzegawczy osobie blokującej, to zacząłeś zabijać po kolei wszystkich jak leciało. Zabiłeś wtedy 14 osób. Zabija się osobę blokującą. Wszyscy pewnie byli przekonani, że są w szeregu i czekają na kolejne polecenia. Jednak ty wolałeś ewidentnie polecieć na fragi. Ja nie będę tolerował takiego prowadzenia. Jesteś tutaj dla graczy i powinieneś ograniczyć tego typu zabijanie. Jak brakuje ci fragów, to polecam inne serwery tej sieci, gdzie możesz sobie zabijać ile chcesz. Tu masz serwer, na którym mamy się dobrze bawić, a nie ginąć za byle pierdołę. Nic więcej do dodania nie mam. A co do twojej odpowiedzi. Jeśli jestem w CT staram sie prowadzic kreatywnie zawsze nie powiesz mi że nie -,- i nie polecialem na fragi 2 razy mówiłem to samo by sie poprawić czy to tak trudno wyjsc jesli odliczam na poprawe i zobaczyc ?? Jeśli TT nie wykonuje polecen albo nie Poprawie sie to mam prawo go zabić a nie Ty zaraz tu Krzyczysz bo masz Admina i co ludzi bedziesz gnoił że nie maja swojego zdania ?? snuff i mambaKRUL dodali reakcje 1 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
furiaa17 11 Napisano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2020 @ KsiadzTenSam Jasne masz prawo zabić ,ale skąd więzień na końcu szeregu ma wiedzieć ,że w środku szeregu jest luka i przez taką błahostkę zostaję zabity. W 1 rundzie zabiłeś 1/2 więźniów zamiast dać jednego głupiego karniaka osobie blokującej która by zniwelowała taką sytuację mimo wszystko po ostrzeżeniu nadal podważałeś decyzję admina ,więc imo ban słuszny snuff i mambaKRUL dodali reakcje 2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KsiadzTenSam 37 Napisano 26 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2020 1 minutę temu, furiaa17 napisał: @ KsiadzTenSam Jasne masz prawo zabić ,ale skąd więzień na końcu szeregu ma wiedzieć ,że w środku szeregu jest luka i przez taką błahostkę zostaję zabity. W 1 rundzie zabiłeś 1/2 więźniów zamiast dać jednego głupiego karniaka osobie blokującej która by zniwelowała taką sytuację mimo wszystko po ostrzeżeniu nadal podważałeś decyzję admina ,więc imo ban słuszny Dobrze . Tylko ja nawet nie mialem okazji wytlumaczyc i nawet ożywić innych tylko odrazu uniesienie dumą Admina I tyle -,- bo powiedzialem jedno slowo a adminowi sie nie spodobalao i ban poleciał -,- Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xNieznany 73 Napisano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2020 (edytowane) Już w 1 rundzie zabiłeś ponad połowę osób przy 1 poleceniu. Na serwerze pod /regulamin pisze jasno, Punkt 4 zasady strażnika-Na 1 poleceniu strażnik może zabić nie więcej niż połowę więźniów. Ban jak najbardziej słuszny. Brak Ub. Edytowane 26 Grudnia 2020 przez xNieznany KapiszonXD dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi