ArcticPL 7 Napisano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 (edytowane) Imię: Maks Wiek: 15 Nick z gry: ArcticPL Link do profilu GT na serwerze: https://www.gametracker.com/player/ArcticPL/91.224.117.148:27015/ Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/arcticpl/ Steam ID: STEAM_0:1:129064549 Czy dostałeś kiedyś bana/mute na serwerze?: Nie Ogólne doświadczenie w byciu Adminem: Nie miałem jeszcze okazji zostać gdziekolwiek adminem, lecz czuje się zdecydowanie na siłach aby spróbować swoich sił. Oświadczasz znajomość regulaminu?: Tak. Dlaczego Ty?: Myślę, że znajdzie się sporo osób które zasługiwałyby na tę stanowisko lecz uważam że jestem jedną z najbardziej aktywnych i ogarniętych osób które aktualnie grają na serwerze, nie uważam, że jestem lepszy od innych, po prostu według mnie bardziej się nadaję Kilka słów o sobie: Mieszkam w Woj. Dolnośląskim na granicy Czeskiej, moją pasją są oczywiście Gry, hoduję egzotyczne zwierzęta oraz jestem cierpliwy i uprzejmy w stosunku do innych osób. Ile grasz dziennie?: Ogólnie jestem dostępny mniej więcej 6-8 godzin dziennie, na serwerze spędzam do 3-4 godzin dziennie zależnie od dnia. Mikrofon ?(Mutacja): Tak. Składka członkowska 5zł/msc (TAK/NIE): Nie Znajomość sourcemoda (min. 3/10): Bardziej 3, jeśli się dostanę napewno szybko ogarnę co i jak. Kontakt: Discord: ArcticPL#5402, Steam podany wyżej. Edytowane 19 Grudnia 2020 przez ArcticPL Natsukele, giermundziak, redm1 i 1 inny dodali reakcje 3 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Misiaczek 3 Napisano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 Jestem na TAK ArcticPL dodał reakcję 1 Przez SzusteR, 18 Grudnia 2020 Jak się wypowiadasz pod czyimś podaniem, to podaj minimum 3 argumenty. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
YongZaluzja 8 Napisano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 Jestem na TAK + pomocny + ogarnięty +wiek +mutacja ArcticPL dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PodlaSkyy 67 Napisano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 Jestem na TAK +miły, spokojny +dobrze prowadzi w CT +stara się pomagać nowym graczom +godziny +mutacja +wiek -składka -sm -doświadczenie ArcticPL dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PoresQ 4 Napisano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 jestem na tak ponieważ: 1. + jest obiektywny 2. + chęci 3. + aktywny 4. - doświadczenie 5. - SM 6. + wiek ArcticPL dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szwed_ 25 Napisano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 (edytowane) +mutacja +ogar +przyjazny +aktywnosc -sm na TAK Edytowane 18 Grudnia 2020 przez Szwed_ ArcticPL dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fury69 8 Napisano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 +miły +przyjazny +pomocny +wiek +aktywny -sm Jestem na TAK ArcticPL dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redm1 29 Napisano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 (edytowane) +miły +mutacja +aktywny +pomocny -sm Jestem na TAK Edytowane 18 Grudnia 2020 przez redm1 ArcticPL dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
giermundziak 4 Napisano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 3 godziny temu, ArcticPL napisał: Imię: Maks Wiek: 15 Nick z gry: ArcticPL Link do profilu GT na serwerze: Stronka aktualnie nie działa. Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/arcticpl/ Steam ID: STEAM_0:1:129064549 Czy dostałeś kiedyś bana/mute na serwerze?: Nie Ogólne doświadczenie w byciu Adminem: Nie miałem jeszcze okazji zostać gdziekolwiek adminem, lecz czuje się zdecydowanie na siłach aby spróbować swoich sił. Oświadczasz znajomość regulaminu?: Tak. Dlaczego Ty?: Myślę, że znajdzie się sporo osób które zasługiwałyby na tę stanowisko lecz uważam że jestem jedną z najbardziej aktywnych i ogarniętych osób które aktualnie grają na serwerze, nie uważam, że jestem lepszy od innych, po prostu według mnie bardziej się nadaję Kilka słów o sobie: Mieszkam w Woj. Dolnośląskim na granicy Czeskiej, moją pasją są oczywiście Gry, hoduję egzotyczne zwierzęta oraz jestem cierpliwy i uprzejmy w stosunku do innych osób. Ile grasz dziennie?: Ogólnie jestem dostępny mniej więcej 6-8 godzin dziennie, na serwerze spędzam do 3-4 godzin dziennie zależnie od dnia. Mikrofon ?(Mutacja): Tak. Składka członkowska 5zł/msc (TAK/NIE): Nie Znajomość sourcemoda (min. 3/10): Bardziej 3, jeśli się dostanę napewno szybko ogarnę co i jak. Kontakt: Discord: ArcticPL#5402, Steam podany wyżej. dobry chłopak napewno by oogarnął ArcticPL dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartunio1234 14 Napisano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 (edytowane) +godziny +regulamin +ogarnięty +mutacja -sm Jestem na TAK ale proponuje dla niego junior admina jako że nie ma doświadczenia Edytowane 18 Grudnia 2020 przez Bartunio1234 Zmiana głosu ArcticPL dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
k0lax 9 Napisano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 (edytowane) Maksik Czesto widzę na serwerze mily pomocny + Wiek oagrniety Jestem na TAK Edytowane 18 Grudnia 2020 przez k0lax Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BizoneG 69 Napisano 19 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2020 Zostajesz przyjęty na okres próbny 7 dni, zgłoś się do mnie na pw. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi