k0lax 9 Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Twój nick: ez? k0lax Nick Oskarżonego: CingCiangCiong Data: 14 Grudnia godzina 13:59 Mapa: ba_jail_electric_vip_v3 Dowody: Demko Opis sytuacji: CingCiangCiong był wardenem i kazał nam iść po markerze no i normalnie sobie szedłem nagle drugi ct'ek podbiegł na bliską odległość i go zabiłem z kosy bo była to prowokacja po zabiciu go z powodu prowokacji warden CingCiangCiong mnie zabił i nie chciał dać freekill'a żebym się wytłumaczył a w następnej rundzie jak poprosiłem go o freeday'a przez to co zrobił to powiedział że mi nie da. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PodlaSkyy 65 Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Mam pytanie. Zatrzymałeś się w miejscu kiedy go zabiłeś? Było kto się ociąga ginie? No jeśli nie chcesz odpowiadać na pytania do wyślij demko. Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
k0lax 9 Napisano 14 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Godzinę temu, PodlaSkyy napisał: Mam pytanie. Zatrzymałeś się w miejscu kiedy go zabiłeś? Było kto się ociąga ginie? No jeśli nie chcesz odpowiadać na pytania do wyślij demko. Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
k0lax 9 Napisano 14 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Wydaje mi się że nie było kto się ociąga ginie i tak zatrzymałem się w miejscu PodlaSkyy dodał reakcję 1 Przez SzusteR, 14 Grudnia 2020 Nie spamuj. Jeśli chcesz coś dodać, to użyj "Edytuj". Ostrzeżenie słowne. Edytowane 14 Grudnia 2020 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi