poyebany420 0 Napisano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2020 (edytowane) 1. Nick: poyebany420 2. Imię: Daniel 3. Wiek: 17 4. Znajomość AMX (1-10): (1) Wiem tyle, że jest to system dzięki któremu działa serwer. (Chciałbym się nauczyć jego funkcji) 5. Sprawny i działający mikrofon: Raczej nie inaczej. 6. Składka (Składka obowiązkowa SMS/PSC/PRZELEW/PAYPAL): Najwcześniejszą składke mógłbym wysłać dopiero w styczniu, bo miałem odwołane praktyki w tym miesiącu i nie mam za bardzo skąd wziąć na to pieniądze. 7. Link do swojego GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/poyebany420/91.224.117.18:27085/ A to jest z mojego konta do ktorego zapomniałen hasła: https://www.gametracker.com/player/DagLajf/91.224.117.18:27085/ 8. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem?: Chciałbym uprzykrzyć życie cheaterom którzy psują gre na tym serwerze, a nie ma dnia żeby jakiegoś nie spotkać. Jestem również wielkim fanem tego serwera gram już na nim 2 lata. 9. IIe czasu możesz poświecić na serwerze: Od 1 do 4 godzin dziennie. 10. Czy posiadałeś już admina: Nie 11. Posiadasz TS3 / Discord: Tak 12. Posiadasz steam z cs 1.6? : Nie Edytowane 16 Grudnia 2020 przez poyebany420 Estetyka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xotar 9 Napisano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2020 + wiek +składka +aktywność + mikro - gt (popraw go na dniach i będzie elegancko) - amx (ale z biegiem czasu wierzę ze go ogarniesz) - steam (licze ze go ogarniesz, ale na ten moment nie jest aż tak ważny) Jestem na Tak za okresem próbnym (dla każdego warto dać szanse), oraz byś spełniał te godziny o których pisałeś i był aktywny. Prosze by reszta Adminów z arenek też się wypowiedziała pozdrawiam ich poyebany420 dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kaskader 303 Napisano 23 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2020 Narazie odrzucam,jak chcesz napisz nowe podanie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi