Mrs.Fuksiara 1496 Napisano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2020 Było się u fryzjera, to można wyjść do ludzi xD Proszę się nie śmiać xD @ P00F Dziękuję Też Cię loveee @ MechuNie rób tego xDD @ drennDziękuję za opinie Szkoda, że nie mam brata bliźniaka w takim razie! OpoReKAlKoHoLiK, Mechu, Lolcia :3 i 1 inny dodali reakcje 1 2 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P00F 496 Napisano 10 Grudnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2020 Jaka zaje***sta fryzura!!!!!!!! LOVE!!!! Mrs.Fuksiara dodał reakcję 1 ♛ Aktualny Junior Admin Sieci Csowicze.pl Specjalista IPS'a a także Pomoc Techniczna Sieci. ♛ ♛ Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp ♛Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie przy tym używaj znaków interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie będę łamać Twojego 'szyfru'. ♛Zaczynając rozmowę przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mechu 195 Napisano 10 Grudnia 2020 Sponsor PRO Sponsor PRO Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2020 wyskoczylem przez okno xd Mrs.Fuksiara dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drenn 1276 Napisano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2020 Beznadziejna, w ogóle nie pasuje i wyglądasz jak własny brat bliźniak. kML, Mechu, P00F i 2 innych dodali reakcje 1 3 1 Tylko człowiek głupi nigdy nie wybacza i wciąż wypomina grzechy, za to człowiek dobry je zapomni i przebaczy. Ja natomiast uważam, że najlepiej być człowiekiem inteligentnym, który grzechy wybaczy i wypominać nie będzie, lecz będzie też o nich pamiętał i miał baczenie na to czy warto po raz kolejny zaufać drugiemu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TerroR. 174 Napisano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2020 Kozaczek fryzura kolego Terrorist, kML, Mrs.Fuksiara i 3 innych dodali reakcje 6 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mrs.Fuksiara 1496 Napisano 10 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2020 Godzinę temu, TerroR. napisał: Kozaczek fryzura kolego Tylko, że ja nie jestem kolegą, a koleżanką xddd Terrorist, OpoReKAlKoHoLiK i Panicz dodali reakcje 3 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi