K2ba 2 Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 Nick : K2ba :// Nick osoby oskarżonej : T0niak Powód : toksyczność, wyzywanie, życzenie śmierci Dowody : Podane poniżej ss Z tego co wiem T0niak został już wcześniej zbanowany za toksyczność, postanowiłem zebrać małą kolekcję i się z wami tym podzielić. Pozdrawiam i życzę dobrego tygodnia @ Admin CS:GO [5 VS 5] Saiken i drenn dodali reakcje 2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Saiken 16 Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 Jestem za ukaraniem gracza, gracz toksyczny, obraża i życzy śmierci za to, że ktoś go zabił lub gra lepiej. Myślę, że ten gracz powinien zostać ukarany banem permanentny bez możliwości odwołania się. K2ba dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jokerek23 78 Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 Gracz nagminnie używa nie odpowiedniego słownictwa, zostanie ukarany w odpowiedni sposób. K2ba dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi