precel_pl2311 4 Napisano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 (edytowane) Skarga na Admina/Gracza (nick): мodraѕιĸ(Bartunio1234) Twój nick: precel Nick oskarżonego: мodraѕιĸ(Bartunio1234) Steam ID/IP oskarżonego: STEAM_0:1:120184231 Dowody (SS'y/Demo): demo mozecie sb pobrac Opis sytuacji: Za 1 razem poczulem sie zagrozony poniewaz lecial na mnie z spadochronem machajac kosa to go zabilem po czym mi dal ct bana a za 2 razem dal mi 5 minutowego bana za to jak sie zbuntowałem na freeday'u pod przyczyna (popelniania za duzo zabojstw). Edytowane 4 Grudnia 2020 przez precel_pl2311 zle napisny nick Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartunio1234 14 Napisano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 2 bana nie dawałem zacznijmy od tego a w pierwszym zabiciu mnie leciałem byłem od ciebie daleko więc nie miałem jak cie zabić Jak dla mnie skarga bez sensu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
precel_pl2311 4 Napisano 4 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 Godzinę temu, Bartunio1234 napisał: 2 bana nie dawałem zacznijmy od tego a w pierwszym zabiciu mnie leciałem byłem od ciebie daleko więc nie miałem jak cie zabić Jak dla mnie skarga bez sensu no a jakos pisało ze dostep do tego serwera jest dla nie nie dostepny a po 2 to po co wogle na mnie leciales? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi