PodlaSkyy 65 Napisano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2020 Imię: Aleksander Wiek: 13 Nick z gry: PodlaSkyy Link do profilu GT na serwerze: https://www.gametracker.com/player/PodlaSkyy/91.224.117.148:27015/ Link do profilu Steam: https: https://steamcommunity.com/id/podlaskyy/ Steam ID: STEAM_0:1:230917600 Czy dostałeś kiedyś bana/mute na serwerze?: Tak, za mutacje ale nie na tym serwerze i moim zdaniem było to dawno. Ogólne doświadczenie w byciu Adminem: Nigdy, nie byłem administratorem, lecz wydaje mi się że ogarniam bo miałem doświadczenie z wieloma administratorami. Oświadczasz znajomość regulaminu?: TAK Dlaczego Ty?: Jestem bardzo aktywny (100h+ na gametracker), sprawia mi przyjemność pomaganie nowym graczom, mam poczucie humoru, rzadko wdaje się w kłótnie, dobrze znam regulamin. Kilka słów o sobie: Mam na imię Aleksander, jestem z Gdyni gram w cs'a ponad 3 lata. Ile grasz dziennie?: 4h-8h (czasami mogę więcej) Mikrofon ?(Mutacja): Tak posiadam mikrofon, mutację na ten moment przechodzę, jestem gdzieś w środku przechodzenia. Składka członkowska 5zł/msc (TAK/NIE): TAK Znajomość sourcemoda (min. 3/10): 4/10 Kontakt: Discord- Magik#8338 , Steam Ostatnim razem pisałem podanie o zwykłego administratora, lecz teraz pisze o Junior Administratora więc może tym razem się uda ! Pozdrawiam. Gogiel, redm1, ArcticPL i 3 innych dodali reakcje 4 2 Przez Terrorist, 3 Grudnia 2020 Nie ma rangi (Junior Admin), składasz podanie na admina. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redm1 21 Napisano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2020 (edytowane) Jestem na tak. +Ogarnia +zna sourcemoda +pomocny +aktywny Wyrozumiały uczy i bawi Edytowane 3 Grudnia 2020 przez redm1 PodlaSkyy dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loikpl22yt 3 Napisano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2020 (edytowane) Jestem na TAK.Według mnie wszystko zgadza się w opisie tego podania. +godziny +Ogarnia +zna sourcemoda +pomocny +aktywny -czasem denerwuje Edytowane 3 Grudnia 2020 przez loikpl22yt PodlaSkyy dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fury69 8 Napisano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2020 +Aktywny +Ogarnia +Składka +Znajomość sourcemoda +pomocny +mutacja -wiek Jestem na tak PodlaSkyy dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gogiel 4 Napisano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2020 (edytowane) Jestem na tak +aktywny +ogarnia +pomocny +dużo chęci +jak na 13 lat jest ogarnięty Edytowane 3 Grudnia 2020 przez Gogiel PodlaSkyy dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kacpeerrek 11 Napisano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2020 (edytowane) wiek,mutacja - czas,gt + chęci widać że mu zależy + sm +/- ogarnia ct + składka + jak na 13 lat zachowuje się normalnie nie dziecinnie + Jestem Na TAK :] Edytowane 3 Grudnia 2020 przez Kacpeerrek PodlaSkyy i fury69 dodali reakcje 1 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szwed_ 25 Napisano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2020 (edytowane) Junioradmin xd +duza aktywność -wiek +duże chęci -sm Ogolnie na Nie bo nie spełnisz wymagań :p ps. Nie rozumiem dlaczego ludzie piszą ze znasz sm kiedy masz 4/10, tez chciałbym zebys wyjaśnił o co ci chodzi z tym ze masz doświadczenie z adminami? Edytowane 3 Grudnia 2020 przez Szwed_ redm1, Natsukele, fury69 i 2 innych dodali reakcje 2 1 2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nanii 42 Napisano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2020 Jestem na TAK + Duże chęci + Dosyć ogarnięty + Duża aktywność + Pozytywnie nastawiony -/+ Pomocny (+/- ponieważ ja osobiście nie widziałem, żebyś komuś pomagał, lecz za to widzę duże chęci) Kacpeerrek, PodlaSkyy i Natsukele dodali reakcje 2 1 Nie masz pomysłów na nudę ? Wbijaj do nas na Jailbreak ! Rule 34 is FAST Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mlody Zaluzja 1 Napisano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2020 (edytowane) Jestem na tak. + Ogranięty + Duża Aktywność + Pozytywnie Nastawiony Edytowane 3 Grudnia 2020 przez Mlody Zaluzja PodlaSkyy dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PodlaSkyy 65 Napisano 3 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2020 (edytowane) 42 minuty temu, Szwed_ napisał: Junioradmin xd +duza aktywność -wiek +duże chęci -sm Ogolnie na Nie bo nie spełnisz wymagań :p ps. Nie rozumiem dlaczego ludzie piszą ze znasz sm kiedy masz 4/10, tez chciałbym zebys wyjaśnił o co ci chodzi z tym ze masz doświadczenie z adminami? Doświadczenie mam takie z administratorami że np. pomagałem z serwerami (wymyślałem komendy i inne rożne rzeczy) Pozdrawiam. Edytowane 3 Grudnia 2020 przez PodlaSkyy Szwed_, Szutekkk i Natsukele dodali reakcje 1 2 Przez Nanii, 3 Grudnia 2020 Nie wypowiadaj się pod swoim podaniem, może to pogorszyć Twoją sytuacje (zmniejszyć szansę otrzymania rangi). Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PunisherKox 93 Napisano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2020 +Aktywność +Chęci +Kreatywne prowadzenie -Wiek -Sm Jestem na TAK PodlaSkyy dodał reakcję 1 Zapraszam na serwer JailBreak #2 --->91.224.117.26:27090 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natsukele 22 Napisano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2020 +Aktywność +Ogarnia +Chęci -Wiek Tak jak OwO/Nanii napisał to też tak napiszę +/- przy ,,pomaganiu innym graczom" Jestem na tak Nanii dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartunio1234 14 Napisano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2020 +aktywność +chęci +ogarnięty +nie dziecinny -sm -wiek Ogólnie na TAK Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filipek 20 Napisano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2020 +AKTYWNOŚĆ +CHĘCI +OGARNIĘCIE -WIEK Jestem na TAK Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szutekkk 63 Napisano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2020 (edytowane) Podanie przyjęte! Patrząc na wymagania wiekowe, których nie spełniasz otrzymasz rangę "Junior Administrator", która będzie miała trochę ograniczone pozwolenia. Zgłoś się do mnie w wolnej chwili Edytowane 3 Grudnia 2020 przez Szutekkk fury69, Kacpeerrek, ArcticPL i 4 innych dodali reakcje 5 2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi