CyCu222 2 Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 (edytowane) WZÓR 1. Nick: CyCu 2. Imię: Jakub 3. Wiek: 18 4. Znajomość AMX (1-10):7 5. Sprawny i działający mikrofon:owszem 6. Składka (Składka obowiązkowa SMS/PSC/PRZELEW/PAYPAL): nie ma problemu ze składka /psc/sms 7. Link do swojego GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/CyCu/91.224.117.18:27085/ 8 Dlaczego chciałbyś zostać administratorem?: ponieważ widzę że są braki w administracji jeżeli chodzi o multi arenki, a że spędzam tam dużo czasu i od dłuższego czasu gram, to myślę że się nadaje. Przy okazji zawsze gdy gram na serwerku jest miła atmosfera, staram się być zawsze pomocny 9.IIe czasu możesz poświecić na serwerze: myślę że kilka godzin dziennie to napewno, ciężko może być w weekendy. 10.Czy posiadałeś już admina: posiadałem już admina, lecz nie tutaj 11.Posiadasz TS3 / Discord: oby dwa posiadam 12.Posiadasz steam z cs 1.6? : posiadam ale nie mogę aktualnie na nim grać, bo mam stary komputer Edytowane 2 Grudnia 2020 przez Qurwix Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xotar 9 Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 + amx + doświadczenie + wiek + składka + mikro +- steam - gt (nie dużo ci brakuje do minimalnej ilości 20h na serverze) czysto teoretycznie jestem na Tak (nawet za okresem próbnym) , ale poczekam na innych użytkowników Qurwix dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qurwix 9 Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Jestem na tak +Bardzo mało adminów wielu graczy +Amxx +Ogarniasz +Mikro +Doświadczenie +Bardzo miła osoba CyCu222 i xotar dodali reakcje 2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sweet Home 1 Napisano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 Tak +Bardzo miła osoba +Wiek +Amx +Doświadczenie +-Steam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qurwix 9 Napisano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 (edytowane) Podanie przyjęte na okres próbny 7 dni. Zgłoś się do mnie na pw. w celu nadania flag. Edytowane 4 Grudnia 2020 przez Qurwix Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi