KozackiPl 0 Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 1. Nick: KozackiPl 2. Imię: Mateusz 3. Wiek: 13 4. Znajomość AMX (1-10): 1 (teraz zacząłem się tego uczyć jak zobaczyłem co to jest i wkrótce się nauczę mam nadzieję, że to nie problem) 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Składka (Składka obowiązkowa SMS/PSC/PRZELEW/PAYPAL): gdy będę miał to wrzucę psc tak parę razy 20zł 7. Link do swojego GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/KozackiPl/91.224.117.18:27085/ 8 Dlaczego chciałbyś zostać administratorem?: Zostałem zaproszony przez pewną osobę z serwera i chciałbym dopilnować porządku bo już nie raz zgłaszałem innych graczy aby admin mógł go sprawdzić 9.IIe czasu możesz poświecić na serwerze: 2h/4h 10.Czy posiadałeś już admina: Nie 11.Posiadasz TS3 / Discord: Discord 12.Posiadasz steam z cs 1.6? : nie lecz mogę pobrać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malolat 842 Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 +gt +składka -wiek, przecież mikro +16 -amx -steam Na nie https://discord.gg/EEYDB5QCcb Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JunioR1 82 Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 (edytowane) na NIE - wiek - amx - składka - podanie nieprzekonujące + GT + Składka Edytowane 2 Grudnia 2020 przez JunioR1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qurwix 9 Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 (edytowane) Szczerze, wiem, że ogarniasz nie sprawiasz problemów, przestrzegasz regulaminu itp. +GT -steam - amx mogę pomóc +Składka Mógłbym zaryzykować i dać ci okres próbny jestem na razie na nie, poczekajmy na innych graczy. Edytowane 2 Grudnia 2020 przez Qurwix Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RumcajsJumper 2572 Napisano 2 Grudnia 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Qurwix dodał reakcję 1 POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO! Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi