eXe. 227 Zgłoś Napisano 8 Luty Najlepszy właściciel: @ RumcajsJumper Najlepszy moderator: @ eXe. Najlepszy ubteam: @ Rambooo Najlepszy właściciel serwera: @ xcreative Najlepszy opiekun serwera: @ esej Najlepszy admin serwera: @ Sysia ;* & @ Marshalek(po tyle samo głosów) Najsurowszy admin serwera: @[Urlop] Pietrek& @ deLLowsky<3(po tyle samo głosów) Najlepszy redaktor: @ KamiLeK Najlepszy grafik: @ eXe. ------------------------------- Najbardziej uzależniony/a od Serwera: @ Kostar & @ Sysia ;*(po tyle samo głosów) Najbardziej uzależniony/a od Forum: @ eXe. Zaskakująca osoba (pozytywnie): @ ShadoOw Zaskakująca osoba (negatywnie): @ FarFejs Najbardziej zaangażowana osoba: @ RumcajsJumper Najbardziej denerwująca osoba: @ FarFejs Najzabawniejszy użytkownik: @ Lexy Najbardziej lubiana osoba: @ Ania. Najładniejsza dziewczyna: @ Sysia ;* Najmniej doceniona osoba: @ ShadoOw Najpomocniejsza osoba: @ RumcajsJumper Największy podrywacz: @ eXe. Największa fajtłapa: @ ShadoOw Największy płaczek: @ BuziX Największy spamer: @ eXe. 3 2 1 Ania., Kostar, deLLowsky<3 i 3 innych dodali reakcje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KamiLeK 143 Zgłoś Napisano 8 Luty W końcu w coś wygrałem 1 eXe. dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rambooo 77 Zgłoś Napisano 8 Luty Bardzo się cieszę, że wybraliście mnie, dziękuje za wszystkie nominacje do kategorii. Kocham Was! ❤️ 1 eXe. dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ShadoOw 637 Zgłoś Napisano 8 Luty Gicior! 1 eXe. dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deLLowsky<3 46 Zgłoś Napisano 8 Luty Aż taki surowy jestem 1 eXe. dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RulleZ 81 Zgłoś Napisano 8 Luty Gratulacje dla zwyciężonych 1 eXe. dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lexy 29 Zgłoś Napisano 8 Luty Nie wiem czy ta wygrana w moim przypadku jest miła, czy nie miła Ale dzięki 1 eXe. dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ania. 73 Zgłoś Napisano 8 Luty Miło Miło 1 eXe. dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Outhorn 77 Zgłoś Napisano 9 Luty Gratuluję wszystkim! 1 eXe. dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HaxIU 102 Zgłoś Napisano 9 Luty Medale rozdane, gratuluję! 1 eXe. dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daria. 10 Zgłoś Napisano niedziela o 19:00 Gratulacje! 1 eXe. dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaKtUsEk 3 Zgłoś Napisano poniedziałek o 06:29 Gratulacje Wszystkim !! 1 eXe. dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kukla1910 32 Zgłoś Napisano poniedziałek o 10:01 Gratki 1 eXe. dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach