Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które...
Szukaj wyników w...

Rekomendowane odpowiedzi

Siemanko mam problem z mikrofonem otóż zrobiłem reinstall cs 1.6 steam i jak naciskam K i mówie to mnie nie słychać , sprawdzałem w opcjach voice i jak dałem testuj mikrofon to nic się nie działo i nie wiem , dodam że przed reinstalem cs 1.6 po naciśnięciu klawisza K było mnie słychać przez Mikro :) 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Wypierdziel wtedy za okno Mikro itd i weź od mamy hais i kup nowe haha xd

albo zrobimy składkę tb na nowy sprzęt xd

By ferstel,

Post nic nie wnoszący do tematu. Wyrzucenie nic nie pomoże, a wystarczy pomóc mu albo nie pisać wgl nic. +1

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
1 godzinę temu, destrect napisał:

Siemanko mam problem z mikrofonem otóż zrobiłem reinstall cs 1.6 steam i jak naciskam K i mówie to mnie nie słychać , sprawdzałem w opcjach voice i jak dałem testuj mikrofon to nic się nie działo i nie wiem , dodam że przed reinstalem cs 1.6 po naciśnięciu klawisza K było mnie słychać przez Mikro :) 

Masz windowsa 7?

Sprawdź w Ustawieniach nagrywania przy włączonym CS'ie, czy nie jest wyciszony ;)

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

A sprawdź czy nie zmieniło nic ci się w ustawieniach do nagrywania w Windowsie. Albo pobierz program "Drivereasy" i on pobierze ci potrzebne sterowniki, bo możliwe że jakiś brakuje :/ Spróbuj może to pomoże :D

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

A masz w ogóle zaznaczoną opcję enable voice chat?

Polecam też taki najprostszy config, który znalazłem od innego gracza.

voice_maxgain "5"
voice_avggain "0.500"
voice_scale "5"
voice_fadeouttime "0.100"
voice_profile "0"
voice_showchannels "0"
voice_showincoming "0"
voice_enable "1"
voice_dsound "0"
voice_overdrive "2"
voice_overdrivefadetime "0.400"
voice_recordtofile "0"
voice_inputfromfile "0"
voice_modenable "1"

Edytowane przez drenn

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Ok można zamknąć problem rozwiązałem , już wszystko działa :) 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

  • Przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×