►RezzeR◄ 12 Napisano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Witam moja propozycja dotyczy dodania kategorii ,,Klany csowicze.pl" i np. Dział ,,Klan cs go" (Tak samo jak dział serwera) i można składać tam podania do klanu, jest np. 5 osób w klanie do grania mixów + 1 lub 2 na rezerwę. Tak samo z cs 1.6, kto za niech piszę pod :D Kontakt: GG: 54233846 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxXxHunteRxXxX 89 Napisano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 zasmieci forum. mialem pod dzialem serwerow. mam ktlan i bede robil osobna strone :d Jesli podoba sie post albo pomoglem daj LUBIE TO ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyimaginowany 93 Napisano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Chcesz klan ? zrób sobie, na nie ponieważ nie potrzebnt tak jak dejatomas zasmieci to tylko forum, chcesz należeć do jakiegoś klanu to dojdź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel RumcajsJumper 4 498 Napisano 29 Czerwca 2015 Właściciel Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie Powód: Nie ma po co bardziej rozbudowywać forum i tak dużo jest do pracy. Propozycja odrzucona Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja CSowicze.pl POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO! Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evanella 264 Napisano 5 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Wiadomość automatyczna Temat został przeniesiony z "Sprawy ogólne → Sprawy dotyczące forum → Propozycje i uwagi na temat CSowicze" do "Archiwum Forum → Tematy Archiwalne". Przeczytaj Regulamin! ✔ Odwiedź mnie! ❤ W razie problemów, napisz do mnie! ✎ Zobacz moją galerię! ♦ Reklamuj naszą sieć innym! ★ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi